Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ATSO pencere, cam ve kapı fuarına katıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Pencere, Cam ve Kapı Fuarı’na katıldı..

ATSO pencere, cam ve kapı fuarına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Mart 2016 11:23

17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı , 8. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme, Sistem ve Aksesuarları Fuarı, 6. Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim – İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı olmak üzere ATSO üyeleri aynı gün içerisinde 3 farklı sektör fuarlarını takip etti.

09-12 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde pencere, cam ve kapı sektörlerini bir araya getirdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş fuar hakkında yaptığı konuşmada ;Sektörün etkin olduğu önemli ticaret merkezlerinde alım heyeti çalışmalarını artırıp, yeni ve farklı pazarlara erişim sağlamak için araştırmalar yapma imkanı elde ettiklerini belirtti. Ayrıca sektördeki teknolojik değişimi de yakalama fırsatı bulduklarına değindi..

Fuar ve sektör arasında karşılıklı birbirini besleyen bir ilişki olduğunu kaydetti.. Pencere ve cam sektörleri uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek ürün kalitesine ve üretim kapasitesine sahip olduğuna vurgu yaptı. Pazarlama faaliyetleri sayesinde sektörün dış pazarda daha çok tanınmasına katkı sağladığı göz ardı edilemeyeceğini ifade etti.

Gelişen, değişen tüketici taleplerini karşılamak için fuara katılan üyelerin fuarda gördükleri ilgiden ve kurdukları önemli iş bağlantılarından memnuniyetleri kendilerine ilettiklerini söyledi.

Kendilerinin de üyelerinin talepleri doğrultusunda fuarlara katılım göstermeye çalıştıklarını . Bütün meslek komiteleri ve faaliyet gösterdikleri sektörlerdeki fuar organizasyonlarına katılmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.