Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO üyeleri AUTOMECHANIKA Fuarı’nda

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası katılım göstermiş olduğu fuarlara bir yenisi daha ekledi.

ATSO üyeleri AUTOMECHANIKA Fuarı’nda
Aksaray Anadolu AŞ
11 Nisan 2017 12:29

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası katılım göstermiş olduğu fuarlara bir yenisi daha ekledi.

Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika fuarına katılım gösteren ATSO üyeleri fuara katılımlarda vermiş olduğu desteklerden dolayı ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’a teşekkür ettiler.

Otomotiv sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği, İstanbul’da TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açarken ATSO üyelerini fuarla buluşturmanın öneminden bahseden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da “Dünyanın dört bir yanından gelen münferit katılımcıların yanı sıra, Fas’tan Çin’e kadar yaklaşık 17 ülkenin pavilyonunda, ülkelerin yerel üretimlerinden en yeni ürünler sergilendiği fuara Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak katılım gösterdik.

1.667 katılımcı, 14 salonda toplam 40.516 metrekarede (2014 yılında 34.791 metrekare) yerini aldığı, yaklaşık 824 katılımcı Türkiye’den, 843 katılımcı ise yurtdışından katılım gösterdiği fuarda üyelerimiz son teknoloji içerisinde olan ürünlerle karşılaştı. Bildiğimiz üzere Türkiye, son üç yılda 1 milyondan fazla araç üretecek bir performans göstererek, Avrupa’nın bu alanda en iyi 5 ülkesinden biri haline geldi. Durum böyle olunca otomotiv sektörü ülkemizde her geçen büyümekte ve yeni teknolojiler hayata geçmektedir. Bu nokta da hangi sektör olursa olsun bizler üyelerimizi fuarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.