Dolar 32,5173
Euro 34,7871
Altın 2.422,17
BİST 9.672,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 26°C

ATSO üyeleri Seramik Banyo Mutfak Fuarına katıldı

Aksaray Ticaret ve sanayi Odası üyelerini Türkiye’nin en önemli fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam etti..

ATSO üyeleri Seramik Banyo Mutfak Fuarına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2016 12:39
ATSO üyelerinin sektörlerindeki yenilikleri takip ettikleri fuar İstanbul UNICERA (28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı) oldu.

Markaların en yeni tasarım ve ürünlerini sergilendiği Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 28. kez kapılarını dünyaya açtı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara 13 ülkeden yaklaşık 377 sektör temsilcisi katıldı

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “TÜYAP tarafından organize edilen, ve alanında dünyanın en büyük fuarları arasına adını yazdıran UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına sektörde yer alan üyelerimizi buluşturduk.

Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği önemli platformlardan biri olan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda üyelerimiz adına da önemli ve alıcılarla tanışma ve iş birliği imkanı sağladığı bir gerçek. Fuarlar, dünyadaki sektörel gelişmelerin hızlıca sektör temsilcilerine aktarıldığı, insanların yeniliklerden hızlı bir şekilde haberdar olduğu, yeni müşterilere ve yeni ürünlere ulaşımın en kolay ve etkili olduğu organizasyonlardır. Bu tür organizasyonlarda hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden sektör temsilcileri ile bir araya gelmek, onlarla tanışmak da sektörel gelişmelerden anında haberdar olunan en etkili yöntemlerindendir. Bu yüzden fuar organizasyonlarına sık sık katılmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.