Dolar 32,5897
Euro 34,8175
Altın 2.422,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

ATSO WIN EURASIA fuarına katılım gösterdi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde düzenlenen WIN EURASIA metal fuarına katıl gösterdi.

ATSO WIN EURASIA fuarına katılım gösterdi
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mart 2017 16:27

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde düzenlenen WIN EURASIA metal fuarına katıl gösterdi.

İmalat sanayisinin Avrasya Bölgesi’ndeki buluşma noktası olan ve “Industry 4.0” mottosuyla en yeni teknolojileri deneyimlenen WIN EURASIA Automation 2017 fuarına katılım gösteren ATSO üyeleri programdan dolayı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Fuar ile ilgili açıklama yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ WIN EURASIAAutomation, bir üretim tesisi için gerekli olan kablolardan, sıvı güç teknolojilerine, sürücü teknolojilerinden yatırım ürünlerine, robotik kollardan insansız forkliftlere kadar pek çok çözümü tek bir çatı altında sunan bir fuar organizasyonudur. Aksaray metal sanayisinde hızla büyüyen ve gelişim gösteren bir ilimiz olduğu için sektörümüzün üyelerini bu fuarla buluşturarak onlara pazarları görme imkânı sağladık.

Fuarlar her zaman söylemiş olduğumuz gibi en büyük pazarlardır. Bizlerde Sanayinin ilimizdeki öncü kuruluşu olarak fuarlara katılımlara devam edeceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.