Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Aydoğdu ve Altınsoy, Rektör Şahin’i ziyaret etti

Aydoğdu ve Altınsoy, Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ağustos 2020 14:19

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fiziki altyapı bakımından kampüsteki ihtiyaçların önemli bir bölümünün tamamlandığını, akademik derinliğe yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Pandemi münasebetiyle yılın bir bölümünde eğitim-öğretimi elektronik ortamda gerçekleştirdiklerini ve uzaktan öğretim sürecine en hızlı adapte olan üniversitelerden birisinin ASÜ olduğunu kaydeden Rektör Şahin, yeni dönem için de gereken tüm hazırlıkların yapıldığını anımsattı. Fiziki bakımdan kampüsteki altyapının önemli bir bölümünün tamamlandığını, devam eden çalışmaların da mümkün olan en kısa süre içinde bitmesini planladıklarını ifade eden ASÜ Rektörü, akademik derinliği geliştirmeye yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ve amaçlarının toplum menfaatine olan her çalışmaya katkı sunmak olduğunu vurguladı.

Milletvekili Aydoğdu ve İl Başkanı Altınsoy, Rektör Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, ilerleyen süreçte yapılabilecek çalışmaların istişare edilmesiyle tamamlandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.