Dolar 32,5372
Euro 34,8746
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Ayhan Erel: Kara tren gecikir belki hiç gelmez

Ayhan Erel: Kara tren gecikir belki hiç gelmez
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 01:56

İYİ Parti Aksaray 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Erel Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aksaray’da gerçekleştirdiği mitingle ilgili bir açıklama yaptı.

Erel yaptığı açıklamada, “Halk gözünü açtı, caddelerin boşluğu, sokakların sessizliği, miting alanında inceden duyulan yuhalamalar halkın gözünü açtığının en büyük göstergesidir. 16 senelik korku hegemonyası son durağına gelmiştir. Bunu miting günü parti teşkilatları ve Sayın Cumhurbaşkanı’da gözleri ile görmüştür. Halkta karşılığı sadece bezginlik olan milletvekillerinin sahneye çıkması ile yaşananlarda bunu sonuna kadar teyit etmiştir. Bu kez halk gözü kapalı meydanları doldurmamış, yarım saatte bir gelen davet mesajları ve ücretsiz taşıma sağlayan miting otobüsleri bile meydanların dolmasını sağlayamamıştır. İktidar partisi son günlerinin tadını çıkartmalıdır. Kiminle konuşsak 16 sene önce Aksaray meydanlarında verilen gerçekleşmemiş vaatlerin, 16 sonra sadece ismi değişen aynı meydanlarda yeniden verilmesinin vatandaşa yapılmış bir hakaret olduğu görüşü dillendirilmektedir. Doğrudur, vatandaşla bu sefer gerçekten alay edilmiştir. Gelmek bilmeyen demir yolu, 16 senede geçemeyen hızlı tren, gurbetçisi bol bir memlekete layık görülmeyen havaalanı, bir türlü içemediğimiz içme suyu, yok olmuş bitmiş çiftçinin artık üretemediği mahsuller için verilen cansuyu projesi sözleri, işte tüm bu vaatler Aksaray meydanlarında bir kere daha tekrarlanıp sanki ilk kez verilen sözler gibi halka anlatılmıştır. Vatandaşta ki ilgisizlik ve vaatler karşısında ki tepkisizlik ise gözlerden kaçmamıştır’’ dedi.

Erel konuşmasının devamında ise’’ Aksaray’lı hemşehrilerim korkmayın, üzülmeyin bundan böyle sizinle dalga geçenlerden hesap sormaya hazır bir parti var. Sizlerin teveccühü ile start almış bir cesurlar hareketi var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin  Cumhurbaşkanı olması ve sizin evlatlarınız olan, sorunlarınızı yakından bilen İYİ Parti adaylarının parlamentoyu doldurması ile birlikte artık gerçekten tüm özlemleriniz gerçekleşecektir.  Siz sadece yüzünüzü güneşe dönün, siz sadece 24 Haziran sabahı sandıklara giderek İYİ Parti yazan kutucuğa mührünüzü vurarak vekaletinizi bize verin. Bakın 25 Haziran sabahı Türkiye nasıl bir aydınlığa ulaşacak. Onların ağızlarına sakız ettiği vaadler bakın bizim tarafımızdan nasıl icraata geçirilecek. Siz değerli hemşehrilerimiz nasıl ki girdiğimiz her ortamda bize güler yüz gösterip dertlerinizi anlatıyorsunuz, bırakın dertlerinize çözüm olalım. Artık yalnız değilsiniz, kimsesiz değilsiniz. İYİ’ler sizinle, İYİ’ler hizmet aşkı ile gelmekte’’ şeklinde konuştu.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.