Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ayhan Erel’den Ali Abbas Ertürk’e tam destek

Ayhan Erel’den Ali Abbas Ertürk’e tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2023 11:33

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk dün tüm gün gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Aksaralıları dinleyerek beklentileri not aldı.

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk dün tüm gün gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Aksaralıları dinleyerek beklentileri not aldı.

Ziyaretlerine sabah saatlerinde şehrin toplu istihdam merkezleri olan fabrikaları ziyaret ederek başladılar. Yatırımcılar ve çalışanların beklentilerini dinleyen Milletvekili Erel ve Milletvekili adayı Ertürk; sorunları ve çözüm projelerini anlattılar.

Sonrasında Ortaköy-Balcı meydanında kendilerini misafir eden Balcılı vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ertürk beklentileri dinledi.

“Günah Devletin Değil Günah basiretsiz, İlgisiz, Cesaretsiz İktidar Vekillerinin”

Erel Balcılı vatandaşlara hitaben yaptığı  konuşmada İYİ Parti Milletvekili Adayı Ertürk’e tam destek olduğunu belirterek oy verirken vatandaşların mevcut iktidarın yapmadıklarını ve Millet İttifakı adaylarını kıyaslamalarını istedi.

Erel “Rize ile Erzurum arasında tüneller delerek Ferhatla Şirini kavuşturabiliyorlar mı? Kavuşturuyorlar. Peki o zaman Balcı’nın günahı ne? Ortaköy’ün günahı ne? Aksaray’ın günahı ne? Ortaköy’e 30 Km’lik yolu yapamıyorlar. Balcı’ya 5 Km’lik yolu yapamıyorlar. Devletin gücü var. Lakin Devleti hareketi geçirecek Aksaray’ın gücü yok… Günah Devletin değil! Günah Basiretsiz, ilgisiz, cesaretsiz iktidar milletvekillerinin. Yoksa Ortaköy’ün 30 kilometrelik yolu çoktan yapılırdı. Ellerini masaya vuran, gidip isteyen iktidar vekilleri olsaydı sizin yolunuzu çoktan yaptırırdı’’ diyerek Aksaray’a yapılmayan hizmetin aslında, iktidarda bulunan milletvekillerinin iş bilmezliğinden kaynaklı yapılmadığını belirtti.

“Damdan Düşeni, Damdan Düşen Anlar”

Milletvekili Erel, yapış olduğu konuşmada bu ilin hizmet alamayışının altında yatan bir diğer sorunun iktidar milletvekillerinin vatandaşla aynı ortamı paylaşmayışından dolayı vatandaşı anlamadığını da belirtirken

“Damdan düşeni damdan düşen anlar. Bugüne kadar bizim seçtiklerimiz, bugüne kadar sizin seçtikleriniz damdan düşmemiş. Ne anlasınlar bizlerin halini. Ama bu sefer vakit geldi, geliyor gelmekte olan. 15 Mayıs sabahı Türkiye’nin üzerinede, Aksaray’ın üzerinede, Balcının üzerinede güneş doğacak! Bugüne kadar yapılmayan hizmeti Millet İttifakı Milletvekili adayımız milletin evladı Ali Abbas Ertürk yapacak” diyerek Millet İttifakı Milletvekili Adayları Ali Abbas Ertürk’e duyduğu güveni dile getirdi.

“Sizlerin Desteğine İhtiyacımız var… Vakti Geldi, Geliyor Gelmekte Olan”

Milletvekili Erel kendilerini dinlemeye gelen Balcılı vatandaşlardan seçimlerde Millet İttifakı Adaylarına destek isterken “Burada ki hemşehrilerimizin heyacanı, gözlerinde ki değişikliğe olan hasreti ve bizlere olan sevgisi ve karşılaması, değişimin zamanının geldiğini göstermektedir. Hani derler ya her şey vakti gelince oluyor. Vakti geldi. Siz değerli hemşerihlerimizden bu değişim için destek istiyorum. Bu değerli genç, Ali Abbas kardeşimizin seçilmesi ve sizlere hizmet edebilmesi için desteğe ihtiyacımız var. İki vekili çıkartabilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Sizlerin desteği ile bunun olacağına inancım tam. Ali Abbas Ertürk’ün, milletin adayının Balcı’ya, Ortaköy’e, Aksaray’a hizmet edeceğine inancım tam. O halde haydi Balcı. O halde geliyor gelmekte olan” diyerek Balcılı vatandaşları Aksaray’da Millet İttifakı listesi olan İYİ Parti listesine oy varmeye davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.