Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Bakan Özhaseki, Aksaray’a geldi

Bakan Özhaseki, Aksaray’a geldi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2024 21:33

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi açılı ve ziyaret için Aksaray Belediyesinin davetlisi olarak geldiği Aksaray’da belediyenin kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı.

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesinin açılışını gerçekleştirmek için Aksaray’a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet için karşılama töreni hazırlandı.

Şehrin girişinde bulunan bir otelde düzenlenen karşılama töreni ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Abdullah Uçan, İlbank Genel Müdür Yardımcıları Erdoğan Topçu ve Ferit yüksel karşılandı. Karşılama törenine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti İl Başkanı, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve şehrin kanaat önderleri katıldı.

Yapılan karşılama töreninin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet, iş adamları ve şehrin kanaat önderleri ile toplantıya katıldı. İş adamları ve kanaat önderleri ile yapılan toplantıda Bakan Özhaseki Aksaray’da yapılan çalışmaları ve parti politikaları hakkında bilgiler verdi. Aksaray’ın 5 yıl içerisinde çok değiştiğini belirten Bakan Özhaseki yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: ‘’ Belediye Başkanımızla görev süreci içerisinde hep istişare içerisinde çalıştık. Evren Başkan bizim için önemli. Aksaray 5 yılda çok değişti. Bakanlık olarak Aksaray’a hep destek verdik yine her projesini tek tek takip ediyoruz. Bugün Hamidiye Mahallemizde başlattığımız Kentsel dönüşüm projesinin temellerini atacağız. Daha sonra Kalanlar Millet Bahçemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Aksaray’ın her noktasında çalışmaların olduğunu görüyoruz. özellikle Kentsel dönüşüm alanında Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmaları takdir ile karşılıyoruz. Türkiye’de örnek gösterilecek kentsel dönüşüm projelerini Aksaray’da hayata geçirdik. Bugün temel atma törenini yapacağımız kentsel dönüşüm projemizle 22 bin 250 metrekarelik alanı 500 gün içerisinde yeni bir yaşam alanına dönüştüreceğiz. Kalanlar Mahallesine yaptığımız Millet Bahçesini de bugün Aksaraylı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. ‘’ Dedi..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.