Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan Aksaray’da ziyaretlerde bulundu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan, bir dizi ziyaret ve inceleme yapmak üzere Aksaray’a geldi. Programı kapsamında ilk olarak Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu Valilik Makamı’nda ziyaret eden Çalışkan, şeref defterini imzaladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan, Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyarette Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun misafiri oldu.
Bakan Yardımcısı Çalışkan ve Vali Kumbuzoğlu, ilk olarak Aksaray Abdülkadir Üçyıldız Huzurevi’ni ziyaret ederek burada yaşayan büyüklerimizle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, huzurevi sakinleriyle sohbet edilerek onların talepleri dinlendi.
Daha sonra “2025 Aile Yılı” kapsamında Sultanhanı ilçesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla birebir görüşerek istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
Bakan Yardımcısı Çalışkan ve Vali Kumbuzoğlu, günün sonunda Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve Sultanhanı’dan gelen özel bireylerle iftar sofrasında buluşarak Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştılar..
