Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Baraj kapakları kapatıldı, kayıp Hasan’ı arama çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR’DE 17 GÜN ÖNCE 2 GÜVENLİK GÖREVLİSİ TARAFINDAN İŞLENEN CİNAYET SONRASI CESEDİNE ULAŞILAMAYAN HASAN AYDOĞAN’I ARAMA ÇALIŞMALARI KIZILIRMAK KIYISI, SARIYAHŞİ, HİRFANLI, TOKLUMEN BÖLGELERİNDE DEVAM EDİYOR.

Baraj kapakları kapatıldı, kayıp Hasan’ı arama çalışmaları devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
11 Nisan 2022 17:30

Kırşehir’de 17 gün önce 2 güvenlik görevlisi tarafından işlenen cinayet sonrası cesedine ulaşılamayan Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları Kızılırmak kıyısı, Sarıyahşi, Hirfanlı, Toklumen bölgelerinde devam ediyor.

Arana çalışmaları Kırşehir, Ankara, Çorum, Tokat, AFAD dalgıçları, jandarma, emniyet birimleri su altı arama ekipleri UMKE ve 112 ekiplerinin de desteklediği yaklaşık 130 kişilik ekip tarafından yürütülüyor. Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ında yakından takip ettiği arama çalışmaları hakkında Aydoğan ailesine de anlık bilgiler resmi makamlarca düzenli şekilde aktarılıyor. Geçtiğimiz günlerde kaybolan Hasan Aydoğan’ı bulmak için Kızılırmak’ta yürütülen aramalara aralıksız olarak devam ediliyor. AFAD, UMKE, Jandarma ve Polis Sualtı Ekiplerince devam eden aramalara çevre illerden gelen ekiplerin desteği ile devam edilirken, aramalarda dron ve sualtı kameraları gibi ileri teknoloji cihazlar da kullanılıyor.

Olay

Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir(18), 14 gün önce 40 BB 601 plakalı araçla bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan gençlerin aileleri polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobil; Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkiinde ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulunduktan sonra yapılan arama çalışmaları sonrası Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olan 2 kişi gözaltına alınıp cinayet şüphelisi olarak tutuklanmıştı. Kayıp ihbarından 3 gün sonra ise Şeyma Demir’in cansız bedenine ulaşılmıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.