Dolar 32,5520
Euro 34,8805
Altın 2.431,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Başarılı polis memuru ödüllendirildi

Başarılı polis memuru ödüllendirildi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2019 12:54

Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, başarılı polis memurunu ödüllendirdi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

“Geçtiğimiz günlerde Ebulfeyz Elçibey Caddesi Adese AVM kavşağında meydana gelen silahla yaralama olayına, izinli ve istirahatli gününde ailesi ile birlikte AVM giderken müdahale eden ve olayın şüphelisi Nehir Tahir C.(20) suç aleti tabancası ile birlikte suçüstü yakalayan Polis Memuru Ahmet Demirli, Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından ödüllendirilmiştir.

Elçibey Caddesi üzerinde daha önceden aralarında husumet bulunan müşteki Sefa A. (22), Nehir Tahir C. (20) tarafından ateşli silahla yaralanmış, olayın şüphelisi suç aleti ile birlikte kaçarken o sırada ailesi birlikte olay yeri yakınlarında bulunan Polis Memuru Ahmet Demirli kaçan şüpheliyi etkisiz hale getirerek yakalamıştır.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ Polis Memuru Ahmet Demirli’yi gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıktan dolayı tebrik ederek, “Aksaray’ın huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla meslektaşlarımız 7/24 fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun en güzel örneğini hafta sonu yaşadık. Meslektaşımız Ahmet Demirli yanında eşi ve çocukları olduğu halde, izinli ve istirahatli gününde halkımızın yoğun olarak bulunduğu bir yerde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayına tek başına müdahale ederek olayın şüphelisini suç aleti tabancası ile birlikte yakalamıştır. Kendisini gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıktan dolayı tebrik ediyorum.” diyerek çeşitli hediyelerle ödüllendirmiştir.” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.