Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Başarının sırrı vatandaşa verilen sözlerin hayata geçirilmesidir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz: “Partimizin yıllardır izlediği başarı grafiğinin en önemli sebebi, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri hayata geçirmemizdir”

Başarının sırrı vatandaşa verilen sözlerin hayata geçirilmesidir
Aksaray Anadolu AŞ
28 Aralık 2015 15:34

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, SSK ve BAĞKUR emeklilerine ayda 100 lira seyyanen zam yapılmasını da içeren tasarının kabul edilmesine ilişkin, “Partimizin yıllardır izlediği başarı grafiğinin en önemli sebebi, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri hayata geçirmemizdir” değerlendirmesinde bulundu.

İnceöz, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti’nin seçim döneminde vatandaşlara açıkladığı vaatleri gerçekleştirmeye kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

Açıklanan vaatleri eylem planı şeklinde bir düzenlemeye oturttuklarını aktaran İnceöz, toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren emekli aylıklarıyla ilgili düzenlemeyi Meclis Genel Kurulu’nda görüşerek karara bağladıklarını anımsattı.

Seçim döneminde emeklilere vaat ettikleri ayda 100 liralık seyyanen zammın, yapılan düzenlemeyle hayata geçtiğini vurgulayan İnceöz, “Bu bağlamda emeklilerimize hükümet olarak önemli bir katkıyı daha sunmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin başarı sırrının vatandaşlara verilen sözleri hayata geçirmesi olduğuna dikkati çeken İnceöz, şunları kaydetti:

“Partimizin yıllardır izlediği başarı grafiğinin en önemli sebebi, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri hayata geçirmemizdir. Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun da belirttiği gibi bizler yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz, sözünü verdiklerimizi de hayata geçiriyoruz. Bu anlayışla ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edecek, emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 politikalarımızı hayata geçireceğiz.”

YORUMLAR

  1. Ali kose dedi ki:

    Kara tren gecikir belki hic gelmez. Daglarda savrulur halimi girmez. Bizim zamanimiz cok 2023 …2053…ve 2073 yilina kadar bos vaatler dinleriz . Tesekurler