Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Başkan Altınsoy, Kadın Kolları ile bir araya geldi

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı..

Başkan Altınsoy, Kadın Kolları ile bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2017 15:35

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Göreve yeni gelen yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Başkan Altınsoy, Türkiye gündemi ile alakalı yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yönetim toplantılarına katılan Başkan Altınsoy’a teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Değerli Başkanımız ile Kadın Kolları olarak uyumlu bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyorum. Geçmişten de başkanımızı tanıyoruz. Teşkilatımız içerisinde de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. “Kadın kollarımız ile uyumlu çalışacağız” Kendisinin de teşkilatın içerisinden gelen bir kişi olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Öncelikle değerli İl Kadın Kolları Başkanımız Ferhan hanım ve tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Başkanımız kadın kolları teşkilatımızda ki başarılı çalışmaları ile bu gün İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelmiştir. Ben inanıyorum ki aynı başarısını görevinde de sürdürecektir. Allah nasip ederse önümüzde çok önemli bir seçim olan 2019 seçimi var. Bu süreç içerisinde çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.