Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Başkan Altınsoy teşkilat mensuplarına teşekkür etti

Başkan Altınsoy teşkilat mensuplarına teşekkür etti
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mayıs 2018 19:46

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Hafta sonu Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Milletvekili Aday Adayı temayül yoklamasına katılan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Altınsoy, açıklamasında “ 27. Dönem Aksaray Milletvekili olmak için başvuruda bulunan aday adaylarımızın Temayül Yoklamasını teşkilatımıza yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Temayül yoklamamıza katılan, AK Parti İl Yönetimimize, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanlarımız ve İlçe yönetim kurulu üyelerimize, Belde Başkanlarımız ve Belde yönetim kurulu üyelerimize, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize, temayül yoklamamıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Teşkilat mensuplarımız yoğun bir katılım ile AK Parti Aksaray Milletvekili olmak için başvuran 72 aday adayımız hakkında kanaatlerini kullanarak oy verdi. Aday adaylarımızda, temayül yoklamasında uymaları gereken kurallara riayet ederek, saygı çerçevesinde hareket ettiler. Genel Merkezimizden gelerek, temayül yoklamasının yapılmasında koordinasyonu sağlayan, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya, Konya Milletvekilimiz Ali Etyemez, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyemiz Halime Polat’a teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Temayül yoklamasında çıkacak sonucun teşkilatımız, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Aday Adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. 24 Haziran seçimlerinde ilimizden 4 milletvekili çıkarabilmek için var gücümüzle çalışacak, Allah’ın izniyle istediğimiz sonuca ulaşacağız” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.