Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 18°C

Başkan Dinçer’den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Dinçer’den Ramazan Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2024 21:53

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Toplumsal birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Dinçer mesajında şu ifadeleri kullandı;

‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını daha bütün bir İslam alemi olarak idrak ederek yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan ayı tüm İslam aleminde olduğu gibi şehrimizde de manevi bir huzur ve bereket içerisinde idrak edildi. Ramazan ayı boyunca geleneksel hale getirdiğimiz iftar programları ile her gün 3 bin vatandaşımızla yanı sofrada buluşma imkânımız oldu.

İftar sonrasında ailelerimizin çay sohbetlerini ve gençlerimizin sahur davetlerini geri çevirmedik. Dolu dolu geçen bir Ramazan ayının sonunda Bayrama kavuşmanın manevi huzur ve bereketini yaşıyoruz. Bayramlar birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Ramazan Bayramı’mızın mutluluklarımızı paylaşıp; katbekat artırmamıza, milli ve manevi birliğimizin en üst seviyede yaşanmasına, dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum.

Birçok konuda çevresine örnek olan siz değerli hemşehrilerimizin bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, Şehit ailelerimizi, Gazilerimizi, yetim ve öksüz evlatlarımızı yalnız bırakmayacağına da yürekten inanıyorum.

Mübarek bayramın; ülkemize, Aksaray’ımıza, Aziz Milletimize, gönül coğrafyamıza, Âlem-i İslâm’a ve tüm insanlığa, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.

Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm geçmişlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.