Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Açık
Aksaray
29°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 27°C

Başkan Hanifi Emre Güler’den teşekkür ve birlik mesajı

Başkan Hanifi Emre Güler’den teşekkür ve birlik mesajı
11 Ocak 2026 21:12

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri, esnaf ve sanatkârların yüksek katılımı ve güçlü iradesiyle demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlandı.

Seçimlerin ardından Oda Başkanlığı görevine seçilen Hanifi Emre Güler, kamuoyuna teşekkür ve değerlendirme mesajı yayımladı.

Başkan Güler, seçim sonuçlarının yalnızca bir yönetim değişikliği olmadığını vurgulayarak, bunun aynı zamanda esnafın değişim talebinin ve daha etkin bir oda yönetimi beklentisinin açık bir göstergesi olduğunu ifade etti. Sandıkta ortaya konan iradenin; şeffaflık, adalet ve ortak akıl temelinde yönetilen bir oda anlayışına duyulan ihtiyacı net biçimde ortaya koyduğunu belirtti.

Görevi bir makam değil, esnafın verdiği bir emanet olarak gördüklerini dile getiren Güler, “Aksaray’da faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanatkârlarımızın hakkını savunan, ayrım gözetmeyen, katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Odamızın kapıları her zaman esnafımıza açık olacak; sorunların sadece dinlendiği değil, çözüme kavuşturulduğu bir anlayış hâkim kılınacaktır.” dedi.

Başkan Güler, bugüne kadar Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda görev yapan önceki dönem Başkanı Doğan Ceylan ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, oda hizmetlerine sundukları emek ve katkılar dolayısıyla şükranlarını sundu ve bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

Seçim sürecine katkı sunan tüm esnaf ve sanatkârlara, adaylara ve görev alan herkese teşekkür eden Güler, “Kazanan bir kişi ya da bir yönetim değil, Aksaray esnafı olmuştur. Kazanan birlik, beraberlik ve ortak gelecek iradesidir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, açıklamasını “Şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Aksaray esnafının geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.” sözleriyle tamamladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.