Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Başkan Hasan Kılca vatandaşlarla buluştu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Akabe Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu …

Başkan Hasan Kılca vatandaşlarla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
3 Aralık 2021 15:56

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Akabe Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor. Başkan Kılca, bu hafta Akabe Mahallesi’ni ziyaret ederek Beyşehirliler Yapıcı Camisi’ndeki Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen, belediyenin mahalledeki çalışmalarını istişare eden Başkan Hasan Kılca’ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de eşlik etti.

“Hizmet yolculuğumuza hemşehrilerimizle devam edeceğiz”

Mahalle ziyaretlerini ve Cuma Buluşmalarını belediyecilik hizmetlerini mahalle halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek adına güzel bir fırsat olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Hasan Kılca, göreve geldikleri günden bu yana katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çeken Başkan Kılca, “Her zaman vatandaşlarımızla bir aradayız. Bu kapsamda mahallelerimizi sık sık ziyaret ederek, hemşehrilerimizle mahallelerimizin taleplerini ve varsa eksikliklerini yerinde görüyoruz. İlçemizin tüm konuları bağlamında çözüm üretmek adına önem verdiğimiz bu buluşmalarımız aynı zamanda ilçemizi hemşehrilerimizle birlikte yönetme anlayışımızın da bir göstergesi. Bu tür buluşmalar aynı zamanda bizlere, hazırladığımız projelerimiz ile yatırımlarımızı da bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirme fırsatı sunuyor. İnsan ve çevre dostu, estetik, katılımcı ve modern bir ilçe hedefiyle modeliyle hizmet yolculuğumuza hemşehrilerimizle birlikte devam edeceğiz” dedi.

(İHA)

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.