Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı belediye personellerini ödüllendirdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 28 gün süren 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri sırasında gece gündüz demeden fedakârca çalışan ve hizmet veren 75 belediye personelini ödüllendirerek teşekkür etti..

Başkan Yazgı belediye personellerini ödüllendirdi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Eylül 2016 18:11

Belediye Meclis salonunda düzenlenen törende konuşan Başkan Yazgı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Aksaray olarak dik bir duruş sergilediklerinin altını çizerek şunları söyledi:

“15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimi yapmaya çalışan Fetö ve uzantıları ülkemize sıkıntılı anlar yaşatmaya çalıştı. Ama bizler hem Aksaray’ımızda hem de ülkemizde bu yapıya karşı mücadelemizi en güçlü şekilde sürdürdük. Bunu da Meydanlarda Cumhurbaşkanımızın emri ile nöbet tutarak gerçekleştirdik. Bunu Türkiye’mizdeki her belediyemiz yaptı. Tabi biz burada Aksaray’ımızda o geceden itibaren meydanlarda Cumhurbaşkanımızın emri ve Başbakanımızın talimatlarıyla bizler bir aya yakın gün boyunca bu görevimizi başarıyla yürüttük. Bunu yaparken sizler isimsiz kahramanlar da görev aldı. Sabah meydanın temizlenmesi akşama hazırlanması, akşamda çorbasından tutunda çayına suyuna varıncaya kadar yaptığınız hizmetlere teşekkür etmek amacıyla böyle bir program düzenledik. Önce hepinizden Allah razı olsun. Bu milli duruşumuzu milli irademizi hem içerideki düşmanlara hem de dışarıda ülkemiz üzerinde tuzak kurmaya çalışan ahin planları olanlara karşı en güçlü şekilde biz burada gösterdik. Başta Aksaraylı hemşerilerim olmak üzere ardından meydanın hazırlanmasında ve oraya gelen halkımıza en güzel şekilde ikramlarımızı yapmamıza katkıda bulunan sizler hep en öndeydiniz. Hepiniz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Gece gündüz demediniz büyük bir fedakârlık yaparak bunu gerçekleştirdiniz. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İşletme ve İştirak Müdürlüğü, Destek Hizmetleri, Bilgi işlem, ile Temizlik işleri Müdürlüğünde görev yapan bütün personele teşekkür ediyorum. Bizler burada dik bir duruş sergileyerek Bayrağımızın inmemesi, ezanların dinmemesi için hep birlikte büyük bir gayret büyük bir çaba sarf ederek gereken yerlere gereken mesajları vermiş olduk. Burada emeği geçen başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve siz değerli personelime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Pazartesi günü kutlayacağımız kurban bayramının hem ailenize hem sizlere hayırlı ve mübarek olsun diyorum.”

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, isimsiz kahramanlar diye adlandırdığı belediye personeline ödüllerini takdim etti. İşçiler ise Başkan Yazgı’ya bu anlamlı jestinden dolayı “Allah Razı olsun” diyerek dua ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.