Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
BİST 9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Başkan Yazgı iftar yemeğinde müjdeyi verdi

Başkan Yazgı iftar yemeğinde müjdeyi verdi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 18:29

Aksaray Belediyesinin düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarında, iftar sofrası bu sefer Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallesinde kuruldu.

İftar programına, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, kızı Berre Yazgı, Mahalle muhtarı ve belediye başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri ile her iki mahalleden 3 bin vatandaş katıldı.

Başkan Yazgı, iftar öncesi eşi ve kızı ile birlikte masaları tek tek gezerek, bölge sakinleriyle selamlaştı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programında Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını mahalle sakinleri ile yaşamanın önemine dikkat çeken Başkan Yazgı, sonuna gelinen Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ihtiyaçlar doğrultusunda mahallelerde taziye evleri kuracaklarını ve bu projenin Yunus Emre ve Cumhuriyet mahallesinde en kısa zamanda hayata geçeceğinin müjdesini verdi. Başkan Yazgı, ayrıca bölgede on bin metre kare alan üzerine kurulacak olan kapalı pazar alanı, fatura ödeme ve 68 kart dolum merkezi noktaları ile mahalle sakinlerinin ayağına gidecek hizmetlerle ile ilgili bilgiler verdi. Yemekten sonra dua edilirken, vatandaşlar belediyenin Beyaz Masa birimine müracaat ederek isteklerini dile getirdi. Yetkililer, vatandaşların isteklerinin incelenerek, değerlendirileceğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.