Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Başkan Yazgı, iftarı öğrenci evinde açtı

Başkan Yazgı, iftarı öğrenci evinde açtı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2018 00:39

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Üniversite öğrencisi Miraç Yakınbaş’ın ‘Twitter’ üzerinden kendisine gönderdiği daveti geri çevirmedi.

Başkan Yazgı, kendisine gelen mesajın ardından öğrenci evini ziyaret ederek öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Miraç Yakınbaş ve ev arkadaşları sosyal paylaşım sitesi ‘Twitter’ üzerinden Başkan Yazgı’nın kişisel hesap sayfasına “Başkanım, bizim Aksaray’da son günlerimiz artık mezun oluyoruz. Gitmeden sizi iftarda ağırlamak istiyoruz. Bizi sevindirmek istemez misiniz?” mesajını paylaştılar.

Mesajı gören Başkan Yazgı, yoğun programlarına rağmen öğrencilerin bu davetini geri çevirmedi. Öğrencilerle iletişime geçerek iftar saatinden önce öğrenci evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Üniversite öğrencileri sürpriz ziyareti memnuniyetle karşıladılar.

Öğrencilerle birlikte iftar yapan Başkan Yazgı, Aksaray Üniversitesinde 25 bin üzerinde öğrenci olduğunu ve bu sayının yer yıl kademeli şekilde arttığını söyledi. Öğrencilerin fikirlerine her zaman saygı duyduğunu aktaran Başkan Yazgı, “Şehrimizde yaşayan insanlarımıza hizmet sunarken üniversite öğrencilerimizi hiçbir zaman bunun dışında tutmadık. Çünkü sizlerde bu kentte yaşıyorsunuz. O yüzden sizin fikirleriniz, önerilerinizi önemsiyoruz. Önemli görüyoruz. Sizleri ilgilendiren bir hizmeti sunarken yada projelerde sizin fikir ve önerileriniz bize yön veriyor. Ben her zaman gençler bizim geleceğimizdir derim. Gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Öncesinde olduğu gibi Ramazan ayı içinde de yoğun bir mesai programı yürüttüğünü açıklayan Başkan Yazgı, “Ramazan boyunca en keyif aldığım günlerden birini burada yaşıyorum. Misafirperverliğinden ve sıcak sohbetlerinden dolayı üniversiteli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Herkese başarılarla dolu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı. Öğrenciler davetlerini kırmayıp geri çevirmeyen Başkana teşekkür ettiler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.