Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Başkan Yazgı muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi

Aksaray belediye başkanı haluk şahin yazgı 48 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek Aksaray’da yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi..

Başkan Yazgı muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mayıs 2017 22:22

Aksaray belediye başkanı haluk şahin yazgı 48 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek Aksaray’da yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda başkan yazgı mahalle muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek not aldırdı. Şehirde devam büyük projeler hakkında muhtarlara detaylı bilgiler veren başkan yazgı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimize daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz, bunu yaparken de sizlerin istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. Şehrimiz için hizmetlerimiz sizlerin de katkısıyla inşallah devam edecek” diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ise, muhtarlara her zaman destek veren Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek, “Bu toplantı çok yararlı oldu. Aksaray için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yazgı muhtarlar ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.