Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Başkan Yazgı’dan öğrencilere: Tatilde bol bol kitap okuyunuz

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı 1’inci dönem tamamlanmasının ardından bir mesaj yayımladı.

Başkan Yazgı’dan öğrencilere: Tatilde bol bol kitap okuyunuz
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2018 21:35

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı 1’inci dönem tamamlanmasının ardından bir mesaj yayımladı.

Başkan Yazgı mesajında 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla yarıyıl tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

Başkan Yazgı, karne notuna göre çocukların başarılı profilinin çizilmemesi gerektiğini söyledi. Velilerin de bu konuya hassasiyetle yaklaşmalarını istedi.

Yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilere ödev verilmediğini hatırlatan Başkan Yazgı, “Tatil boyunca çocuklarımız bol bol dinlenmeye vakit bulacaklardır. Tabi ki dinledikleri sırada kitap okumak için fırsatları olacaktır. Öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Çünkü kitap bir insanın gelişimine büyük katkı sağlayan birer hazinelerdir. Kitap okumak; zamanı en iyi değerlendirme aracıdır. Aynı zamanda da, toplumun kültür birikimi olarak aktarılır” ifadelerini kullandı.

Başkan Yazgı mesajının son bölümünde ise öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması için büyük emek harcayan, hoş görüsüyle çok kez fedakârlık örneği sergileyen tüm öğretmenlere teşekkür ederek iyi tatiller diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.