Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Başkan Yazgı’nın Mevlid Kandili mesajı

Başkan Yazgı’nın Mevlid Kandili mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2017 22:24

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Rahmet ve Merhamet elçisi Peygamberimizin insanlığın üzerine doğan güneş olduğunu söyledi.

Hz. Muhammed’i ve bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için bugünün bir vesile olması gerektiğini bildiren Başkan Yazgı, “İçinde bulunduğumuz bu yüzyılda, O’nun öğütlerine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.

‘Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır’ diyen Başkan Yazgı; mesajında şu görüşlere yer verdi : “İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandilini tüm İslam âlemi olarak sevinçle karşılıyoruz. Peygamberimizin sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörüsü ile ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti ve güzel ahlakı bize daima örnek olmuştur. Bu nedenle Hz. Muhammed (S.A.V)’ın güzel vasıflarını tanımak, O’nu örnek almak bizim için bir görevdir.

Bu vesile ile Tüm İslam Âlemi’nin ve Aksaraylı Hemşerilerimin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim.”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.