Dolar 32,5591
Euro 34,8861
Altın 2.428,95
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Belediye başkanı istifa mı ediyor? Nevşehir şokta!

Belediye başkanı istifa mı ediyor? Nevşehir şokta!
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ocak 2021 22:01

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifa edeceğine dair ortaya atılan bazı iddialar, Nevşehir’de şok etkisi yarattı.

Şanlıurfa’da köşe yazarlığı yapan Cengiz Aksan akşam saatlerinde sosyal medya hesabından attığı twitte “Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı görevden alınıyor” paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

Bu paylaşımdan sonra birçok dedikodu ve kargaşalar da beraberinde geldi. Nevşehir’de şu sıralar konu hakkında birçok dedikodu dönüyor. Kimisi paylaşımın doğru olduğunu söylerken, kimisi böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirtiyor. Sosyal medyada konuya ilişkin “Rasim Arı’yı yedirmeyiz” diyen paylaşımlar yapılmaya başladı.

İddiaya göre; Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı akşam saatlerinde Ankara’ya gitti. Başkan’ın burada bazı görüşmeler yapacağı ve durumun ise ona göre netlik kazanacağı öne sürülüyor.

Görevden alma gibi bir durumun söz konusu olması halinde Rasim Arı’nın nasıl bir yol izleyeceği de kamuoyunda konuşulmaya başladı. Konuşulanlar arasında Rasim Arı’nın ekibi ile birlikte yoluna bağımsız olarak devam edeceği de var.

blank

İSTİFA EDİYOR İDDİASI!

Öte yandan Twitter hesabı üzerinden yaptığı siyasal kulis paylaşımları ile popüler olan Ankara Kuşu hesabı ise bir başka iddiada bulunarak, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı AK Parti’den istifa ediyor paylaşımlarında bulundu.

Ankara Kuşu hesabından yapılan paylaşımlarda, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yarın AK Parti üyeliğinden istifa edeceği ve Nevşehir halkının Arı’nın arkasında olduğu belirtildi.

AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın, kendinden önceki AK Partili belediye yönetiminin yolsuzluklarını araştırdığı için hedef olduğu ve partiden istifa edeceği iddia edildi..

blank blank blank

RASİM ARI KİMDİR?

Rasim Arı, 1975 Nevşehir doğumludur.

1989 yılında eğitim görmeye başladığı Nevşehir İmam Hatip Ortaokulunun ardından 1993 – 1996 yılları arasında Pendik İmam Hatip Lisesinde eğitim görmüştür.

1996 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans eğitimine başlarken 2001 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde yüksek lisansını tamamlamıştır.

2001 yılında Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak siyaset hayatına başlayan Arı, 2007 yılında AK Partiden Nevşehir Milletvekilliği için Adaylığını koymuştur.

2002 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtanın Danışmanlığı görevine getirilmiş bürokrasi hayatına sırasıyla Devlet Bakanı Güldal Akşit ve Nimet Çubukçunun Danışmanı olarak devam etmiştir.

2011 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine görevine atanan Arı, 2015 yılından itibaren atandığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. Arapça ve İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.