Dolar 32,5107
Euro 34,7339
Altın 2.488,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Belediye Başkanı Yazgı’nın 10 Kasım mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı..

Belediye Başkanı Yazgı’nın 10 Kasım mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2016 19:19

Başkan Yazgı 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 78. yılında şükran ve minnetle anıyoruz. O, tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş bir önderdir. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün hem eseri hem de destanıdır.
Bu öyle bir destandır ki; Gücünü milletine olan sevgisinden ve inancından alan Atatürk’ün tarihi başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer uluslara da yol gösterici olmuştur.

O’nun veciz sözlerinden olan “ Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır “ düsturuyla hepimize düşen görev bu ülkenin ilerlemesi, gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, dünya var oldukça bağımsız ve hür yaşamak için görevimizi en iyi şekilde yapmak Atatürk’e olan sevgimizin en güzel ifadesi, minnetimizin tezahürü olacaktır.

“O’nun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuz, O değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevlerimizden birisidir.”

Bu düşüncelerle, ebediyete intikalinin 78. seneyi devriyesinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.