Dolar 32,5636
Euro 34,6979
Altın 2.418,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Belediye Başkanı Yazgı’nın Yeni Yıl mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yayımladığı mesajda “2015 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz” diye konuştu..

Belediye Başkanı Yazgı’nın Yeni Yıl mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
31 Aralık 2015 13:49

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yayımladığı mesajda “2015 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Yazgı mesajının devamında “Aksaray’ımızı marka şehir yapmak üzere yaklaşık 2 yıldan bu yana aralıksız çalışma yürütüyoruz. Şüphesiz ki yeni yılda da çizgimizi bozmadan her alanda halkımıza hizmet götürmeyi sürdüreceğiz. 2016 yılının Aksaray’ımız için, ülkemiz için ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesile ile 2016 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.