Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

YKS’de derece yapan öğrencilere İstanbul gezisi

YKS’de derece yapan öğrencilere İstanbul gezisi
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2023 14:52

Aksaray Belediyesi YSK’de ilk 10 Bine giren öğrencileri ödüllendirerek İstanbul gezisi düzenliyor. Düzenlenecek geziyle öğrenciler medeniyetimizin en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Öğrenciler İstanbul’da, tarihimizin önemli figürleri olan Ayasofya-i Kebir Cami-i, Sultanahmet Camisi, Topkapı Sarayı, gibi ecdat yadigarı mekanları ziyaret edecekler.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer başarılı öğrencilere düzenlenen İstanbul gezisine ilişkin şu görüşlere yer verdi. “’YKS sınavında derece yaparak bizleri ve şehrimizi gururlandıran gençlerimize bir sürpriz yaparak 3 günlük İstanbul gezisi düzenledik.

Yorucu bir çalışma sürecini geride bırakan gençlerimiz İstanbul gezisiyle ecdadımızın emaneti tarihi mekanları ziyaret ederek tarihimizi öğrenmeleri ve bilinçlenmeleri açısından onlar adına son derece önemli bir gezi olacak.

Gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesi için bu tür etkinlikler öğrencilerimizin eğitimine de katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle tüm öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum” dedi.

Aksaray genelinde YKS sınavına girerek Türkiye sıralamasında ilk 10 Bine giren öğrenciler https://forms.gle/Pm6h6PFqdH2qxuY86 başvuru linkine tıklayarak başvurularını yapabilecekler. İki grup halinde düzenlenecek ve 3 gün sürecek İstanbul gezisinde erkek öğrenciler 21 Ağustos kız öğrenciler ise 28 Ağustos tarihinde İstanbul’a gidecekler.

İstanbul gezisine gitmek isteyen öğrenciler veli izin belgesi, ÖSYM sınav sonuç belgesi, gezi başvuru dilekçesini doldurmaları gerekiyor. Gerekli evraklar Aksaray Bilim Merkezinden temin edilebilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler (0382) 216 00 22 numaralı telefondan bilgi alabilecekler..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.