Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

BELŞARJ ünitesi acil servis girişine de kuruldu

Aksaray Belediyesi’nin önemli hizmetlerinden olan BELŞARJ, Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servis girişi önüne de kuruldu..

BELŞARJ ünitesi acil servis girişine de kuruldu
Aksaray Anadolu AŞ
17 Aralık 2015 20:43

İlk olarak Aksaray Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda kurulan cep telefonu şarj etme ünitesi BELŞARJ, daha sonra Aksaray Üniversitesi kampus alanına kurulmuştu. BELŞARJ furyası Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servis girişine kurularak devam etti.

Güneş enerjisi ile çalışan ve BELŞARJ adı verilen şarj ünitesinin acil servis önüne kurulması ise vatandaşları çok memnun etti. BELŞARJ ünitesi güneş enerjisi ile çalışıyor. Sistem güneş enerjisi ile çalıştığı için bedava olan enerji yine vatandaşlara bedava olarak veriliyor. Vatandaşlar cep telefonlarını ve bilgisayarlarını burada ücretsiz olarak şarj edebiliyorlar. Özellikle hastanenin acil servisi isminden de anlaşılacağı gibi acil durumlarda gelinen bir yer olduğu için telefonlarının şarjı az olan veya olmayan, şarj makinesi yanında olmayan kişiler rahatlıkla bu ünitede telefonlarını şarj edebilecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.