Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bir çocuğun gözünden 28 Şubat

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Türkiye Gençlik Vakfı’nın birlikte organize ettiği konferansta, Gazeteci-Yazar Yakup Köse “Bir Çocuğun Gözünden 28 Şubat” başlıklı bir sunum yaptı..

Bir çocuğun gözünden 28 Şubat
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2017 16:21

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Türkiye Gençlik Vakfı’nın birlikte organize ettiği konferansta, Gazeteci-Yazar Yakup Köse “Bir Çocuğun Gözünden 28 Şubat” başlıklı bir sunum yaptı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’ndaki etkinliği öğrenciler ve akademisyenler takip etti. 28 Şubat sürecinde yaşananları ve yaşadıklarını anlatan Gazeteci Köse, o dönemde ortaokul öğrencilerinin dahi cezaevlerine atıldığını, kendisinin de henüz 14 yaşındayken gözaltına alındığını belirtti. Mahkeme ve tutukluluk süreçlerine dair yaşadıklarını da anlatan Köse, yaşı küçük olmasına rağmen, yetişkin suçluların bulunduğu cezaevinde kaldığını anımsattı. Gazeteci-Yazar Yakup Köse, sunumunun devamında yakın tarihte yaşanan darbe girişimlerinden örnekler verdi ve hain odakların algı operasyonlarının sürdüğünü söyledi. ASÜ Yeniler Öğrenci Topluluğu’nun da katkılarıyla düzenlenen konferansın sonunda Yakup Köse, kendisini dinleyenlerin sorularını cevapladı.

Yazarın, yaşadıklarını anlattığı “Bir Çocuğun Gözünden 28 Şubat – Cezaevi Notları” ismiyle bir kitabı da bulunuyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.