Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Birim Müdürlerine İş Güvenliği semineri

Aksaray Belediyesi Birim Müdürlerine “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi” semineri düzenlendi..

Birim Müdürlerine İş Güvenliği semineri
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2016 18:51

Belediye Toplantı salonunda gerçekleşen eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya ve belediye birim müdürleri katıldı. İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, 4857 sayılı iş kanunu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca çalışma esaslarının yer aldığı mevzuatı anlattı.

Seminerde, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları anlatıldı. Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliğinin idare yada yüklenici firmanın üstlendiğini anlatan İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın, hizmet alımlarında ise idarenin disiplin sağlama ve denetleme yetkisini her zaman elinde bulundurduğunu anlattı.

Çalışan personelin iş güvenliği eğitimlerin alması gerektiğini anlatan Yusuf Yalçın, “Bizim için en önemli konu insanların canını korumak ve bunun için tüm önleyici tedbirleri almaktır” dedi. Bunun için ise idarenin çalışanlarına uygun çalışma koşulları sağlaması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, verdiği bilgilerden dolayı İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın’a teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.