Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Bitexen, Çekilişle 100 Kişiye 100 TL’lik Steam Kodu Verecek

Bitcoin ve altcoin alım satım platformu Bitexen, her ay Twitter hesabından tertipli olarak #BitexenleHediyeKazan ismi altında çeşitli armağanlar …

Bitexen, Çekilişle 100 Kişiye 100 TL’lik Steam Kodu Verecek
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2021 18:00

Bitcoin ve altcoin alım satım platformu Bitexen, her ay Twitter hesabından tertipli olarak #BitexenleHediyeKazan ismi altında çeşitli armağanlar veriyor. Türkiye E-Spor Federasyonu’nun geçtiğimiz yıl düzenlediği TESFED Türkiye Kupası’na isim sponsoru da olan Bitexen, bu ayki etkinliğinde oyunculara ikram dağıtıyor.

Son iştirak tarihi 24 Şubat saat 23:59 olan bu çekilişte yapılması gereken çok kolay. Bitexen’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımı RT, Bitexen hesabını da takip ederek, 100 TL pahasında Steam İkram Çeki kazanan 100 bireyden biri olabilirsiniz. Çekilişe çabucak katılmak isterseniz, burada bulunan temasa tıklayabilirsiniz.

“Oyun Dünyasını, Kripto Para Alım Satım Platformu Bitexen ile Tanıştıralım”

blank

Bitcoin ve 100’den fazla coin ile birlikte Türkiye’nin en geniş kripto para yelpazesine sahip coin alım satım platformu Bitexen, İTÜ ARI Teknokent’te Türk mühendisler tarafından geliştirilmiş. 2018’den beri faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş, inançlı yatırımın ve teknolojik tahlillerin merkezi olmayı hedefliyor.

Bitexen blok zinciri garantisinin yanı sıra; Kaspersky ve Coinfirm üzere kullanıcılara güvenlik sağlayan firmalar ve gerekli resmî kurumlar tarafından onaylanmış bir platform.

Kripto para dünyası tıpkı oyun dünyası üzere dijital varlıklara yönelik olduğu için, burada oyuncular yabancılık çekmemekte ve birçok coin ile alım satım yaparak oyun oynamadan, oturduğu yerden dijital varlık yatırımlarını katlayabilmekte.

blank

Exen Coin Bulundurana Kurul İadesi

Bitexen’in müşterileri için çıkardığı EXEN Coin’i hesabında bulunduranlar platformun sağladığı komite iadesi avantajından yararlanırken, ayrıyeten tertipli olarak yapılan yarış ve öbür etkinliklere katılarak EXEN Coin ve öbür farklı ikramları kazanma talihi yakalıyor.

Bitexen’i telefonunuza Play Store ve App Store’dan indirebilir, yatırımlarınıza her yerden her saat ulaşabilirsiniz.

Bitcoin ve yüzlerce altcoinden birine sahip olmak için Bitexen hesabı oluşturabilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.