Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Camide ‘evet’ pankartı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

Camide ‘evet’ pankartı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Mart 2017 23:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

“Aksaray Belediye zabıtası ve itfaiye aracının yardımıyla iktidar partisinin pankartı camiye de asıldı. Belediyenin tüm imkânlarını kullanan siyasi parti bu yetmiyormuş gibi diyanetin imkânlarını da kullanmaya başladı.

Canlı hayvan pazarı yanındaki Yenimahalle Camiine “evet” pankartını halkın gözü önünde pazartesi günü asanları görüntüleyen mahalle sakinleri durumu cep telefonlarına kaydederek il başkanlığımıza gönderdiler. Halkın sessiz kalmasını kabul zannedenlere seslenmek istiyorum, bana cep telefonu kayıtlarını gönderen kişilerin bir kısmı “ Siz bir şey yapmayacaksanız biz indireceğiz.” diye sitem ettiler. Ben de kendilerine “ Bu konuda gerekli girişimleri yapacağımı ve durumu basına ve yetkililere bildireceğimi belirterek; lütfen müdahale etmeyiniz.” dedim.

Kent meydanında, belediye tarafından, çok önceden yapılan bir kamelya da iktidar partisine tahsis edildi. Konuya ilişkin ilgililere başvurduk yazılı başvurumuza telefonla cevap vererek Cumhuriyet Halk Partisi için kamelya tahsisi edemeyeceklerini bildirdiler. Partimiz kısıtlı imkânları ile bir “HAYIR” çadırı yaptırdı. Ancak iktidar partisinin kamelyasında bedava elektrik var. Kaçak mı yoksa belediye adına sayaç var mı? Bu konuda açıklama bekliyoruz. Sayaç varsa tüm Aksaray halkının cebinden bu siyasi partiye neden elektrik veriliyor?

HAYIR kampanyasını halkımızın desteği ile sürdüreceğiz, tüm engellemelere rağmen ülke çapında hayır önde gidiyor.

İktidar partisi yetkililerine ve kentimizin idareci yöneticilerine basın aracılığı ile sesleniyorum; halkın iradesine saygı gösterin, halkın özgür iradesini etkilemek için kanun dışı yollara başvurmayın, ibadethanelerimize gölge düşürmeyin. Kardeşçe bir yarış olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.