Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Canlı Hayvan Borsası Pazar Park Yeri bayrama kadar açık olacak

Canlı Hayvan Borsası Pazar Park Yeri bayrama kadar açık olacak
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2020 12:58

Canlı Hayvan Pazarında bayrama kadar kurban satışlarının başladığını açıklayan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Çok sevgili Aksaraylı hemşerilerim bildiğiniz gibi Kurban Bayramı arifesine girmiş bulunmaktayız. Salı günü itibariyle Canlı Hayvan Borsamızda kurban satışlarımız başlayacak olup bayram gününe kadar Aksaray Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsasında üreticilerimizin ürettikleri çok kaliteli kurbanlık hayvanlar satışa sunulacaktır. Ben bu vesileyle üreticilerimizin yetiştirmiş oldukları kurbanlıkların bereketli olmasını, Aksaraylı hemşerilerimizin kaliteli kurbanlık alarak dini vecibelerini yerine getirmelerini canı gönülden arz ediyorum. Rabbim herkesin kurbanını kabul eylesin.

İlimiz Aksaray’da hemşerilerimizin ihtiyacını karşılayacak kadar hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban varlığı ile mevcut bir şekilde en kaliteli hayvanlar satışa sunulacaktır.

Salı gününden itibaren pazarı ziyaret etmeleri ve ticaretlerini gerçekleştirmelerini arzu ediyorum.

Çok kıymetli hemşerilerim ilimiz Aksaray’da yetiştiricilerimizin özenle yetiştirmiş oldukları kurbanlık vasfını taşıyan hayvanları görmemiz, seçmemiz ve dolayısıyla satın almanız pazar yerimizde gerçekleşecektir. Ben bu vesileyle Canlı Hayvan Borsasına gelecek olan üreticilerimizin sosyal mesafeye dikkat ederek; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum. Kıymetli hemşerilerimiz de kurban alımına gelirken maskesiz gelmemelerini önemle rica ediyoruz. Pazar yerimizde tüm önlemler alınmış olup sizleri üreticiyle buluşturmuş olmanın gayreti içinde olacağız. Şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlı olmasını dilerim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.