Dolar 32,5372
Euro 34,8746
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Charlie Chaplin Kafe Günebakan Sertifikası aldı

Aksaray Belediyesi tarafından gıda sektörü işletmelerinde tam hijyen sağlamak amacıyla başlatılan Günebakan projesi her geçen gün daha da büyüyerek yaygın hale geliyor..

Charlie Chaplin Kafe Günebakan Sertifikası aldı
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2015 02:12

Sertifika almak için müracaat eden işletmeler arasında bulunan Emrah Gül’e’a ait Charlie Chaplin Cafe, yapılan değerlendirme sonrasında Günebakan Sertifikası almaya hak kazandı.

Daha önce 15 işletmenin almaya hak kazandığı Günebakan Sertifikasında bu sayı Charlie Chaplin ile 16’ya yükseldi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sertifika töreninde yaptığı konuşmada Her yerde Günebakan çiçeklerinin açtığını ifade ederek “Günebakan sertifika törenlerimiz devam ediyor. Bugünde Günebakan projemiz için Charlie Chaplin Cafedeyiz. Gerçekten güzel nezih bir ortam oluşturmuşlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Değerlendirme de iyi puan aldılar. Bu anlamda da ben kendilerini tebrik ediyorum. Kasım 2014 de Günebakan projemize başladık. İlkini has döner ve belediyemiz işletmelerine vermekle başlattığımız Günebakan sertifikası gün geçtikçe daha çok talep ediliyor ve artıyor. Her yerde Günebakan çiçekleri açıyor. 16. Günebakan sertifikamızı da hayırlı uğurlu olması dileği ile Charlie Chaplin’e veriyoruz” şeklinde konuştu..

Charlie Chaplin Sahibi Emrah Gül ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Charlie Chaplin diye bir Cafe açtık. Vatanımıza milletimize insanlarımıza hizmet olsun diye. Bu arada kendi bünyemize iş istihdamı sağladık. Katma değer üretip Aksaray’ımıza ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz.
Bu arada bir projeyi başlattığından dolayı Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyorum Şükranlarımı sunuyorum”

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Charlie Chaplin sahibi Emrah Gül’e Günebakan sertifikasını takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.