Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

CHP Aksaray İl Başkanı Ertürk’ten Alaattin Çakıcı tepkisi

CHP Aksaray İl Başkanı Ertürk’ten Alaattin Çakıcı tepkisi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2020 01:47

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditlerine tepki gösterdi.

İl Başkanı Ertürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Mafya bozuntusu Alaattin Çakıcı’nın Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditleri karşısında ülkeyi yönetenlerin pozisyonunu belirlemesi artık bir zorunluluktur.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Ana muhalefet liderine yapılan tehdit karşısında tavır koyacak mıdır ? Koymayacak mıdır ?

Ülkenin güvenlikten sorumlu içişleri Bakanı, tavrını mafyadan yana mı koyacaktır ? Hukuktan yana mı ?

İktidarın etkisiz ortağı, affedilmesi için çırpındığı Çakıcı’ya tepki mi verecektir ?, sırtını mı sıvazlayacaktır?

Ülkenin Cumhuriyet savcıları, bu açık suç karşısında soruşturma açabilecekler midir ?, kendi korkularında boğulacaklar mıdır ?

Siyasi Partiler, sivil toplum örgütleri, dernekler, kolluk kuvvetleri, TBMM, kurumlar, kuruluşlar, üniversiteler, ve toplumun her kesimi bu hadsizlik karşısında gür bir sesle haykıracaklar mıdır ? Mafyaya teslim mi olacaklardır ?

İşin beni ilgilendiren kısmı burasıdır, bu olay bir turnusol kağıdı gibi kimin hukuktan yana olduğunu, kimin mafya düzenine teslim olduğunu ortaya çıkartacaktır.
İşin önemli kısmı burasıdır, takıldığımız nokta mafya bozuntusunun havlaması değil, Bu ülkenin mafya babalarının cirit attığı bir ülke haline getirilmesidir.

Vesayet düzenini kaldıracağız diye yola çıkanlar bu ülkeyi Mafya vesayetine teslim etmişlerdir.

Genel Başkanımızın yolunda mafya bozuntularıyla da, mafya sevicileriyle de son nefesimize kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.

Unutmayın ki; Kemal Kılıçdaroğlu bir kişi değildir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.