Dolar 32,5592
Euro 34,9064
Altın 2.433,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

CHP Aksaray örgütü Atatürk anısına fidan dikti

CHP Aksaray örgütü Atatürk anısına fidan dikti
Aksaray Anadolu AŞ
14 Kasım 2022 12:34

CHP Aksaray Örgütünün “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” kapsamında geleneksel olarak düzenlediği fidan dikme töreni bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleşti.

CHP Aksaray Örgütünün “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” kapsamında geleneksel olarak düzenlediği fidan dikme töreni bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kadın, erkek, genç, yaşlı yüzlerce partili güzel havada bir araya geldi ve daha yeşil bir şehir için 350 fidanı toprakla buluşturdu.

Karaağaç: ‘Gelecek nesillere daha yeşil daha yaşanabilir bir şehir bırakacağız.’

Aksaray-Nevşehir yolu üzerinde belirlenen ormanlık alanda düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Talat Karaağaç, uzun yıllardır Atatürk Haftasına özel olarak gerçekleştirdikleri bu etkinliğin geleneksel bir hale geldiğini kaydetti. Yerelden başlayarak ağaç sevgisini yaymaya çalıştıklarını ve toplumsal katkısı bakımından bu etkinliğin çok değerli olduğunu dile getiren Karaağaç, “Önceki yıllarda şu an bulunduğumuz yerden şehre bakıldığında yoğun bir yeşil doku göze çarpardı. Maalesef şimdi ise kurak ve boz bir görüntü var. Bu görüntüyü değiştirebiliriz ve gelecek nesillere daha yeşil, daha yaşanabilir bir şehir bırakabiliriz. Düzenlediğimiz fidan dikme töreniyle hem örnek olmaya hem de yeşil bir şehir amacına katkı sunmaya gayret ediyoruz” dedi. CHP Merkez İlçe Başkanı, sözlerinin son kısmında, katılımlarından dolayı tüm parti mensuplarına, desteklerinden dolayı da Aksaray Orman Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Güzel havanın da etkisiyle fidan dikme töreni bir şölene dönüştü. Etkinliğe anne ve babalarıyla gelen pek çok çocuk ise ilk kez bir fidanı toprakla buluşturmanın ve ona can suyu vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.