Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Şahin K Kimdir?

2 Eylül 2023 13:21
Şahin K Kimdir?

Şahin K., gerçek adıyla Şaban Acar oyuncu, fenomen ve yönetmen.

1968 senesinin Mart ayında Aksaray Ortaköy’de dünyaya gözlerini açan Şahin K. yani Şahin Yılmaz Koç burcudur.

Baba aracılığıyla aslen Aksaray’lıdır. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 92’dir. İlköğretim eğitimini 5. sınıfa kadar sürdürmiş ardından eğitim yaşamını sonlandırmış ve çocuk yaşlarda çıraklık, kalfalık vb. işler ile çalışma yaşamına atılmıştır. Türkiye’de uzun süre otomobil tamircisi olarak çalışmış ardından 1990’lı senelerde çalışmak ve para kazanmak için Almanya Stutgart’a yerleşmiştir.

Bir süre sonra Almanya’ya evlenen Şahin K. kısa bir süre sonra eşi aracılığıyla ihanete uğramış bundan dolayı boşanmış ve evliliğini sonlandırmıştır. Yaşanan bu olayın ardından sıkıntılı günler geçirmiş fakat pes etmemiş, kendince ihanetin karşılığını yetişkin içerikli filmlerde rol alarak vermiştir. Biten evliliğinden bir evladı mevcuttur.

Şahin K.

Şahin K. oyunculuk kariyeri

Özellikle o senelerda Türk Alman ortak yapımı yetişkin içerikli film furyasında yer almış ve kısa bir sürede filmlerinin aranan yüzü olmuştur. Hatta 2002 senesinde Berlin Erotik Film Festivali kapsamı içinde, Hizmetçi Kız isili sinema filmi ile hem en iyi film, hem de en iyi oyuncu ödülünü kazanan isim olmuştur. 100 civarında film de rol alan ünlü oyuncu o sektörden ayrılmış, şimdilerde daha çok komedi içerikli dizi ve sinema filmlerinde rol alarak oyunculuk yaşamını sürdürmektedir.

Kendisini bireylerin, komedyen olarak tanımalarını istediği için artık komedi filmlerinde oynamaya karar veren Şahin Yılmaz, ülkemizde Hayrettin, Günah Keçisi ve Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in rol aldıkları İşler Güçler gibi dizilerde rol almıştır. En son 2017 senesinde Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (Otelci) sinema filminde rol almıştır. Yaşantısını uzun senelerdır Rusya Moskova’da sürdürmektedir.
Son zamanlarda özellikle kısa film, reklamlar ve sosyal medveya kısa gülünç videolar ile ekran severler aracılığıyla merakla takip edilmektedir. Günümüzde konusunu kendi yazmakta olduğu bir komedi sinema filmi üzerinde çalışmalarını sürdürmekte bunun bunun yanında gelecek oyunculuk tekliflerine de her zaman açık olduğunu belirtmektedir. Günümüz itibariyle resmi twitter hesabında takipçi sayısı 25,8 B civarındadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.