Aksaray’da YENİ Parti için sandık kuruluyor
YENİ Parti, genel başkanını üyelerinin doğrudan oylarıyla belirlemek için sandık başına gidiyor.
Parti tarafından Türk siyasi tarihinde bir ilk olarak duyurulan genel başkanlık önseçimi, 8 Kasım Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.
Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir’den Üyelere Çağrı
YENİ Parti Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, tüm parti üyelerini genel başkanlık seçiminde oy kullanmaya davet etti.
Özdemir, yaptığı açıklamada, partinin kuruluş sürecinde emek veren üyelerin iradesinin sandığa yansıtılmasının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Kurulmasına öncülük ettiğiniz, adını koyduğunuz, maddi destek sağlayıp otobüsünü aldığınız YENİ Parti’nin ilk, ancak iktidar yolunda muhalefette gerçekleştireceğimiz son önseçimine tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Partimizin geleceğini birlikte belirlemek, irademizi sandığa yansıtmak için tüm üyelerimizi oy kullanmaya bekliyoruz.”
Oy Kullanma Saatleri 08.00-19.00 Arasında
Genel başkanlık önseçimi kapsamında 8 Kasım Pazar günü Aksaray merkez ve ilçelerde parti binalarında, beldelerde ise parti binaları veya belirlenen noktalarda sandık kurulacak.
Parti üyeleri, saat 08.00 ile 19.00 arasında oylarını kullanabilecek. YENİ Parti Aksaray İl Başkanlığı da tüm üyeleri bu seçimde sandığa giderek tercihlerini ortaya koymaya çağırdı.

