Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

CHP Sultanhanı’nda yeni binasını açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultanhanı’nda yeni belde teşkilat binasının açılışı yapıldı..

CHP Sultanhanı’nda yeni binasını açtı
Aksaray Anadolu AŞ
27 Şubat 2016 16:43

Açılışa CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Eski İl Başkanları Doğan Koşar, Ferda Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Cihat Solum, Sultanhanı yeni belde başkanı Ahmet Karacaer ve çok sayıda partililer katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin şuan bütün komşuları ile küs olduğunu belirten Toprak, “Ben bugün Ankara’da yargıtayda bir duruşmam vardı, Ankara’dan buraya geldim. Açılışa yetişmek için direkt buraya geldim. Bu bir gönül meselesi, bu bir ülkü meselesi, bu bir ideoloji meselesi. Biz Atatürk’ün kurduğu Milli müdafaadan doğan partisiyiz, bu ülkenin kurucu unsuruyuz. Bugün ülkemiz kan içerisinde ise Atatürk’ün ilkelerine ihanet edenlerin neden olduğu bir kan dökülmesi var. Bizim Suriye’de işimiz yok, bizim Irakta işimiz yok. Geçmişte hatırlarsanız o Suriye sınırında 24 saat müsaade edildi, o bebek katili Suriye’den kovuldu, oradan Rusya’ya Ardından Afrika’ya ve orada yakalanarak bize teslim edildi. Biz böyle bir teslim yapardık CHP iktidar olsaydı. Ama bazıları Cuma namazını Emevi Camisinde kılacağım dedi. Şahın türbesini alel acele gece yarısı kaçırdı. Oysaki geçmişte aynı şey Ecevit döneminde söylendi duymak istemiyorum dedi. Sayın Ecevit yarım iktidardı, Koalisyon hükümetiydi. Dış politikamız bu Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok ama Hiç Kimse Türkiye’nin Bağımsızlığına, Türkiye’nin bütünlüğüne laik demokratik Cumhuriyete savaş açamaz. Güneydoğuda Maalesef 60 gündür bir kasabayı kurtaramıyoruz, Ben bugün Ankara’dan gelirken Ankara çıkışında Cemırlar, Asker Polis Adım başı vardı, Ardından 3 kırmızı plakalı araç önünde arkasında yüzlerce araç gidiyor yani Bu insanlar bu halktan korkuyor bu insanlar kendi vatandaşından korkuyor. Kimden korkuyorsun kardeşim Bu ülkede Atatürk eli cebinde vatandaşının Yanında rahatça geziyordu, İsmet paşada öyleydi Bülent Ecevit Ankara’da Operadan veya devlet tiyatrosundan çıkıp evine eşiyle gece yarısı rahatça gidiyordu yanında ne asker vardı nede polis, Siz kimsiniz? Kimden Korkuyorsunuz Böyle şeymi olur, biz bu ülkede Pkk yada Pydy vede bir başkasına eyvallah demeyiz dedirtmeyiz de çünkü tedbirini vaktinde alırız, ama geçmişte Askere Dokunma, Kaymakama emir ver Valiye emir ver Polise dokunma bu hale geldikten sonrada o hendekleri kapatacam diyor, Anadolu’nun fakirleri Paralı asker olmak üzere uzman çavuş olan gençleri ölüyor, öğretmen olup yada mühendis olup atanamayan polis olan Anadolu’nun fakir aile çocukları ölüyor orada, o nedenle bu ölümlerin önüne geçmenin yolu Türkiye de yeniden Laik Demokratik cumhuriyeti Tüm kurum ve kurallarıyla işleme koymaktır, öyle bir kişinin dediğiyle bir şey olmaz ki o kişi de sürekli yanılıyor sürekli bir çözüm dedi adamlar yer altına Elektrik kablosu döşer gibi mayın döşer gibi patlayıcı doldurdular bizim mit müsteşarı içişleri bakanı oldu diğeri hala görevde orada gençlerimiz öldürülüyor, bu nedenle artık CHP yi İktidara getirmeliyiz. Bu nedenle Sultanhanında bunun ilk adımını Ahmet Karacaer kardeşimiz attı. Bizlere İlçe Binası gibi Geniş ve ferah bir belde binası kazandırdı, Bu tabelaya Sultanhanı ilçe teşkilatı yazısını Cumhuriyet Halk partisi iktidarı ile yazılacaktır” dedi.

İl Başkanı Ali Rıza Toprak’ın konuşmasının ardından Eski il başkanları Ferda Bozkurt ve Doğan Koşar da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. Ardından yeni belde binasının açılışı gerçekleştirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.