Dolar 32,4074
Euro 34,7498
Altın 2.429,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Çocuklara sımsıcak bir sevgi hikayesi

“ANNEM İÇİN HEDİYE”  Lawrence Schinel çocuklara sımsıcak kıssalar yazmaya devam ediyor. The Çocuk Yayınları etiketiyle çıkan  “Annem için …

Çocuklara sımsıcak bir sevgi hikayesi
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2021 10:00

“ANNEM İÇİN HEDİYE” 

Lawrence Schinel çocuklara sımsıcak kıssalar yazmaya devam ediyor. The Çocuk Yayınları etiketiyle çıkan  “Annem için Hediye” kitabında çocuklar,  sevgiyi, hediyeleşmeyi, sevgiyi söz edebilme formunu kıssa olarak okuyacak. 

 Çok çeşitli cinslerde yüzden fazla kitap yayımlayan ödüllü muharrir Lawrence Schinel’in yeni kitabı, “Annem için Hediye” raflardaki yerini aldı. Çocuklara aile ve sevgi kavramlarını işleyen samimi ve eğlenceli bir lisanla yazılan kitap, The Çocuk Yayınları etiketiyle çocuk okuyucuyla buluşuyor. Çocuklar, kitapta sevgiyi, hediyeleşmeyi ve sevgiyi tabir edebilme halini öykü olarak okuyacak. Kitaba, rengarenk ve eğlenceli çizimleriyle Paz Rodero katkı sağlıyor. 5 yaş üstü her çocuğun okuyacabileceği kitabın konusu; Abel ve Rita annelerine verecekleri ikramları koymak için iki farklı kutu arıyor. Rita çok küçük bir kutu, Abel ise çok çok çok büyük bir kutu istiyor. Pekala kardeşler annelerine nasıl bir sürpriz hazırlıyor?

 

Müellif Hakkında:

Lawrence Schimel, çok çeşitli cinslerde yüzden fazla kitap yayımlayan hem İspanyolca hem de İngilizce olarak yazan bir muharrirdir. Birebir vakitte üretken bir tercümandır.

Fotoğraflı kitapları, Çocuk Kitap Muharrirleri ve İllüstratörleri Derneği’nden Kristal Uçurtma Mükafatı kazandı, Almanya’daki Milletlerarası Gençlik Kütüphanesi’nden Beyaz Kuzgunlar için seçildi ve iki sefer IBBY’nin Engelli gençler için seçkin kitapları için seçildi. Çocuk kitap müellifleri ve illüstratörleri derneğinin İspanya Kısmını kurdu ve beş yıl boyunca bölgesel danışmanı olarak vazife yaptı.

Çizer Hakkında

Paz Rodero, 1957’de Salamanca’da doğdu. Fotoğraf yapmanın yanı sıra farklı medya ve takviyelerde, editöryel projeler, eğitim görüntüleri, illüstrasyon, grafik tasarım ve poster sanatkarı olarak çalışıyor. San Eloy Hoş Sanatlar Okulu ve Salamanca Hoş Sanatlar ve El Sanatları Okulu’nda okudu. Ayrıyeten Madrid’deki Círculo de Bellas Artes, Viyana Matbaacılık Okulu ve Venedik’teki Rugolo Okulu’na katıldı.

Eski, işe yaramaz objeleri toplamayı ve bunları lambalara, heykellere, mobilyalara, sihirli aynalara yahut dehşet yiyicilere dönüştürmeyi sever. Deniz kenarında yaşamak ve gün batımını izlerken patlamış mısır yemek için emekli olmayı dört gözle bekliyor. Ayrıyeten öğretmenler, eğitimciler ve çocuklar için okumayı teşvik etmek için kurslar ve atölyeler düzenler.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.