Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Coğlaki Mahallesi Kılıçaslan Parkı girişine araç köprüsü yapılıyor

Coğlaki Mahallesi Kılıçaslan Parkı girişine araç köprüsü yapılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ekim 2019 12:14

Aksaray Belediyesi ekiplerince, Saatçioğlu Cami karşısı Uluırmak üzerine araç ve yaya köprüsü inşa ediliyor. Köprü tamamlandığında Atatürk Bulvarı üzerinde trafik büyük ölçüde rahatlayacak.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte şehir içi trafiğini düzenlemeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Başkan Dinçer, daha öncesinde şehir merkezinde trafiğin aksadığı noktalara düzenlemeler yapmış trafik akışı adeta nefes almıştı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, trafiği düzenleyen benzer bir çalışmada Coğlaki Mahallesinde başlattı. Atatürk Bulvarı üzerinde Saatçioğlu Cami Karşısında uluırmak üzerine yeni bir araç ve yaya köprüsü inşası başladı. 6 metre genişliği 18 metre uzunluğundaki köprü tek şeritten trafiğe açılacak. Köprü tamamlandığında Kılıçaslan parkı girişindeki geçişler bu köprü sayesinden sağlanacak. Atatürk Bulvarında üzerinde araç yoğunluğu da azalmış olacak.

Köprü inşaatı çalışmalarını yerinde incelemek için İnşaat sahasına geçen Başkan Dinçer, şehrin trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalara her zaman öncelik verildiğini aktardı.

“Halkımızın talep ve isteklerini her zaman önemsiyoruz” diyen Başkan Dinçer, Belediyenin vatandaşa sunduğu her hizmette ‘İnsan odaklı hizmet anlayışının’ öncelikli olduğunu söyledi. Başkan Dinçer açıklamasının devamında “Yerel idareciler olarak bizler; vatandaşlarımızın ihtiyaç, beklenti ve taleplerini karşılamak için çalışıyoruz. Burada inşa ettiğimiz köprü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olacak. Ayrıca köprü bittiğinde Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarının kesiştiği noktada yaşanan trafik yoğunluğu azami ölçüde azalacak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.