Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Çöp konteynırları düzenli olarak dezenfekte ediliyor

Aksaray Belediyesi görüntü kirliliğinin ve kötü koku oluşumlarının önüne geçmek için çöp konteynırlarını düzenli olarak basınçlı su ve dezenfektanlarla yıkıyor.

Çöp konteynırları düzenli olarak dezenfekte ediliyor
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mayıs 2021 15:59

Vatandaşlara kaliteli modern ortamlar sunma gayreti içerisinde çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri çöp konteynırlarının estetik görüntü oluşturması adına kendi atölyelerinde ürettiği çim çit giydirmeleri ile kaplamıştı.

Çim çit giydirmeleri ile vatandaşlara estetik ortamlar sunan Belediye ekipleri hijyen konusunda da hassasiyetli davranıyor. Çarşı merkezindeki ve mahalle aralarındaki konteynırlar belirli periyotlarla yerinde bol köpüklü su ile yıkanıyor.

Yapılan bu çalışma ile iklim normallerinde ısınan havanın etkisi ile sinek ve larvaların oluşumlarının da önüne geçilmiş oluyor. Şehir tüm noktalarında bulunan konteynırların rutin olarak temizlendiğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

‘’Çöp konteynırını yıkama ve dezenfektesi çalışması sayesinde; görüntü kirliliği ve kötü koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçiliyor. Konteynerler, bulunduğu yerde basınçlı su ile içi yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Daha temiz ve sağlıklı bir Aksaray için tüm hemşerilerimizden çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarını ve konteyner dışına çöp bırakmamalarını rica ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.