Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ÇSGB Müsteşar Yardımcısından Aksaray SGK’ya ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn.Serhat AYRIM ve beraberindeki heyet “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” il ziyareti kapsamında ilk olarak Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti..

ÇSGB Müsteşar Yardımcısından Aksaray SGK’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
2 Şubat 2017 17:36

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat AYRIM ve beraberindeki heyet “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” il ziyareti kapsamında ilk olarak Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürü Bilal AKGÜN’den Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile ilgili brifing alan Müsteşar Yardımcısı AYRIM, çalışmalarından dolayı İl Müdürü Bilal AKGÜN ve İl Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

Çalışma Hayatın da Milli Seferberlik İl ziyareti programının Müsteşar Yardımcısı Serhat AYRIM’ ın başkanlığında, İş-Kur İl Müdürlüğü ziyareti, Basın Toplantısı, Toplum Yararına program ve iş başı eğitim programı ile işe yerleştirilen, açık işe yerleştirilen ve engelli işçilerden oluşan toplam 10 kişilik bir işçi grubu ile yemek programının olduğu kaydedildi.

Ardından Aksaray Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan ve yardımcısı, Ticaret Borsası Başkan ve yardımcısı, işçi sendikalrının Başkan ve yardımcıları ile toplantı yapılacağı bildirildi.

Programa Müsteşar Yardımcısı Serhat AYRIM, İş Teftiş Kurulu Başkan Yrd. Osman Nejat GÜNERİ, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Sultan Selim EKER, SGK Genel Müdür Yrd. Özge SONGÜL, İş-Kur İç Denetçi Erdal DEMİR, Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN, Aksaray İş-Kur İl Müdürü Mahmut AKKUŞ katılacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.