Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Cumhur ittifakı Aksaray’da el ele

Cumhur ittifakı Aksaray’da el ele
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ocak 2019 21:35

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP heyetini ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti heyetini, MHP İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İl Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Ak Parti ailesi, Aksaray’da ve Türkiye’de seviyeli ve saygılı bir seçim süreci yaşanması için gayret göstereceklerini aktardı.

MHP heyeti ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Aksaraylılar Cumhur İttifakı adaylarımız Sefer Alkan ve Evren Dinçer arasında bir tercih yaparak belediye başkanını belirleyecektir. Kazanan Cumhur İttifakı ve Aksaray’ımız olacaktır. AK Parti Aksaray Teşkilatına bu nazik ziyaretlerinden dolayı tüm teşkilâtlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.