Dolar 32,5769
Euro 35,0003
Altın 2.428,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Dağılgan Stadyumu’na ek ödenek

Dağılgan Stadyumu’na ek ödenek
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ekim 2019 17:49

Dağılgan Stadyumunun yenilenmesi ve geliştirilmesi adına yapılan çalışmalar sonucunda stadyuma ayrılan ödeneğe ilave olarak 1,5 milyon Türk Lirası ek ödenek sağlandı.

Yapımı devam etmekte olan rüzgâr panelleri ve batı tribünün üzerine çatı yapımı gibi bir dizi çalışmaları içeren projeye katılımı sağlanan bu ilave 1,5 milyon Türk Lirası ödenekle birlikte Dağılgan Stadyumu’nun kale arkaları tribünleri üzerinin kapatılması sağlanmış olacak.

Konuya ve projenin detaylarına ilişkin bilgi alan Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Temin edilen ilave ödenekle batı ve kale arkaları tribünlerinin üzerlerini kapatmış oluyoruz. Böylece Aksaray, Futbol Federasyonu standartlarında bir tesise kavuşuyor. Hedefimiz tabii ki Aksaray’ımıza yaraşır yeni bir stadyum inşa edebilmek ve bu doğrulta çalışmaya devam etmek” dedi.

Projelere ve çalışmalara yaklaşımları ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu’na, Bakan Yardımcılarına ve Genel Müdür Ahmet Dilsiz’e teşekkürlerini dile getiren Aydoğdu, “Şehrimize, futbolcularımıza ve futbol severlerimize hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.