Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Daha Ortalıkta YouTube Yokken Viral Olan 11 Video

Youtube’un birinci gün yüzüne çıktığında viral olan ve artık izlediğimizde gülmekten yerlere yattığımız görüntülerden daha eskileri de var. Hatta …

Daha Ortalıkta YouTube Yokken Viral Olan 11 Video
Aksaray Anadolu AŞ
15 Şubat 2021 21:24

Youtube’un birinci gün yüzüne çıktığında viral olan ve artık izlediğimizde gülmekten yerlere yattığımız görüntülerden daha eskileri de var. Hatta öylesine akıllara ziyan görüntüler var ki…

Türkiye ve dünyada viral olmuş görüntüleri izlediğinizde; tahminen bir kısmınız hatırlayacak (oldlar bilirler), tahminen de birinci kere bu içerikleri göreceksiniz. Haydi gelin başlayalım.

Mahmut Tuncer TRT’ye eşeğiyle giriş yapar

TRT Arşiv’in yayınladığı görüntüyü izleyenler bilirler. Arkadaşım Eşek yorumunu Mahmut Tuncer’den bir eşekle bir arada TRT stüdyolarında izlemek…

Porom Pom Pera, Arkadaşım Eşek, Şinanay, Bakkal Amca ve Dağdan Kestim Kereste performansları efsanevi elbette. Gerideki pembe elbiseli ablaları çözebilenler yorum yapabilir mi?

Her Ankara oyun havasında gördüğünüz Oogachaka Baby

1990’lardan kalma animasyon Oogachaka bebeği Türkiye’de komik görüntüler alanında bir numara içerisinde yer. Oogachaka bebeğini Youtube’da çabucak her Ankara havasında, roman havasında ya da halay görüntüsünde yer alıyor.

Memlekette bize ilişkin olmayan lakin bu kadar çok sevilen öteki bir bebek bulamazsınız. Elbette devir teknolojisi göz önüne alındığında animasyon olağanüstü.

MSN’in efsane muzu ile tekrar tanışın: Peanut Butter Jelly Time

2002 ylında The Buckwheat Boyz’un Peanut Butter Jelly Time müziği ile viralleşen bu muzu, tanımayan yoktur. Flash animasyon dünyasında o kadar tanınan oldu ki çabucak hepimizin MSN tabirleri ortasına girmişti. Bu dans eden muzu bu günde birçok görüntü da görebilirsiniz.

Numa Numa Reyiz!

Dragostea Din Tei (Nectar Remix)’e yalnızca dudaklarıyla hükmeden Numa Numa Reyiz’i hatırlamayan da ne bileyim? Birçok forumda bu arkadaşın giflerini kullanıp emeğe hürmet + rep yazanlar burada mı? Bu arkadaş o kadar tanınan olmuştu ki devrin televizyon programlarına vs. de çıktı.

İnternet Trollerinin Favorisi: Eduard Khil

Mr.Trololo olarak isimlendirilen Rus müzikçi Eduard Khil Youtube ya da 9Gag’le tanınan değildi. Kendisi I Am Glad, ‘Cause I’m Finally Returning Back Home (Trololo) kesimiyle dünyada viral olmuş bir isim.

Plak, radyo aracılığı ile kesim yayınlanmış fakat kimse ne olduğunu çözememiştir. Eduard Khil’in ismen tanınması her ne kadar Youtube ile olmuş olsa da aileleriniz kendisini baya güzel tanıyor.

Konutunuza Koşun Atariyle Coşun

Türkiye’de yayınlanmış efsanevi Atari reklamı. 1985 yılında çıkan Atari 1010 içeriğinin derslere vs. ne kadar takviye olduğu tartışılır elbette. Ülkemizde viral oldu mu oldu! Her aileye Atari aldırma hayali kurdurdu mu? Eh…

Baba çektiğin CD’ye Eminem Without Me koyar mısın?

Türkiye’de Eminem dinleyen insan sayısı Bayburt nüfusundan azken Türkiye’de Eminem Without Me klibi tartışma konusu olmuştu. Düşünün MTV her yerde cayır cayır eleştiriliyor, Eminem şeytana mı özendiriyor? O vakitlerin illumunatisi tek başına Eminem tabi.

Ooo yea Ash! Ben Brock tanışalım mı? Komedyshow

Youtube’dan evvelce beri görüntüler çeken ve Youtube ile patlayan bir takım daha. Kendileri şu anda Hiç Komik Değil ismiyle içeriklerine devam etseler de konutta amatör görüntüler çekip hayal gücü sonlarını zorlayan Komedyshow takımının Pokemon, Harry Potter serilerini o devir izlemeyen pek yoktur.

Türk Star ninjaları, afacan ikili!

Gökhan ve Ergün kardeşlerin içinden çıkan Bayhan ile birlikte Türkstar’da tatlışlıklarına tüm Türkiye güldük. Öylesine viral oldu ki bu çocuklar günümüzde hala izlenen görüntüler içinde yer alıyorlar.

Türkiye’nin Hiper Starı Ajdar Anık!

Çikita Muz, Şahdamar üzere efsanevi müziklerin müellifi ve seslendiricisi Ajdar Anık’ı unutan bizden değildir. O devir toplumsal medya bu türlü olsaydı, Ajdar Anık şu anda en büyük fenomendi.

Ben Noel Dayıyım, Delikanlıyım!

Grafi2000 efsanevi flash animasyonu Noel Dayı bir periyodun harika kahramanı. Counter-Strike’da oyun sesi, MSN’de gönderilen sesler televizyonlarda büyük geyik materyali olmuş bir imal. Türkiye’de birinci yetişkin flash animasyonu da olabilir tabi.

Sizlerinde aklına gelen görüntüleri bizimle yorumlarda paylaşın tahminen listemize bile girebilir ne dersiniz?

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.