Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Daire Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak, öğrenciler ve ASÜ ailesi için nitelikli mekânlar oluşturmaya gayret ettiklerini söyledi..

Daire Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
27 Nisan 2017 13:03

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak, öğrenciler ve ASÜ ailesi için nitelikli mekânlar oluşturmaya gayret ettiklerini söyledi.

Rektör Şahin, yeni Rektörlük Binasına taşınan ve faaliyetlerine devam eden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nuray Öztürk ve Personel Daire Başkanı Salih Arslan’ı ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Bir gelecek öngörüsüyle hareket ettiklerini ve yeni yapılan tüm binaların uzun yıllar sonrasına da hizmet verebilecek nitelikte olmasına gayret gösterdiklerini belirten ASÜ Rektörü, kısa süre önce tamamlanan ve tüm idari birimlerin taşındığı Rektörlük Binasında da buna dikkat edildiğini belirtti. Üniversite bütçesinin de milletin vergileriyle finanse edildiğini ve kamu kaynaklarını doğru ve etkin şekilde kullanmak gerektiğini dile getiren Şahin, “Yeni binamız, tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Gerek öğrencilerimiz için gerekse ASÜ ailesi için nitelikli mekânlar oluşturmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Şahin, ziyaretlerin ardından, binada devam eden ve tamamlanma noktasında olan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Rektör Şahin’e gezisi sırasında Rektör Yardımcıları, ASÜ Genel Sekreteri ve ilgililer eşlik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.