Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Dedesinin otomobiliyle polisten kaçarken kaza yapınca olay yerinden kaçtı

KARAMAN’DA İZİNSİZ ALDIĞI DEDESİNE AİT OTOMOBİLLE ARKADAŞLARIYLA GEZERKEN, POLİSİN ‘DUR’ İHTARINA UYMAYAN GENÇ, KAZA YAPINCA OLAY YERİNDEN KAÇTI.

Dedesinin otomobiliyle polisten kaçarken kaza yapınca olay yerinden kaçtı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mart 2022 14:15

Karaman’da dedesinin otomobilini izinsiz alarak arkadaşlarıyla gezintiye çıkan 16 yaşındaki genç, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçınca başka bir otomobile çarparak durabildi. Kazadan sonra sürücü ve 3 arkadaşı yaya olarak kaçtı.

Olay, Çeltek Mahallesi Behçet Kemal Çağlar Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, 16 yaşındaki A.K., dedesi S.B.’nin 70 FZ 674 plakalı otomobilini önceki gece evin önünde park halindeyken habersizce aldı. Bir süre sonra otomobilinin yerinde olmadığını fark eden dede S.B., polis merkezine giderek aracının torunu tarafından izinsiz olarak götürüldüğü şikâyetinde bulundu. Kayıtlara çalıntı olarak girilen otomobilin şehir merkezine giriş yaptığının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri, otomobilin peşine düştü.

Otogar girişinde ’dur’ ihtarına uymayan otomobille polis arasında kovalamaca başladı. Yaşanan kovalamacada A.K.’nin kullandığı otomobil, Çeltek Mahallesi Behçet Kemal Çağlar Caddesi üzerinde aynı istikamette seyreden A.T.’nin kullandığı 06 ZZG 19 plakalı otomobil ile trafik levhasına çarparak durdu. Kaza sonrası A.K. ve araçtaki 3 arkadaşı, yaya olarak sokak aralarına kaçarak izlerini kaybettirdi. Çarptıkları otomobilin sürücüsü A.T. ile yanında bulunan eşi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Yaşananları anlatan otomobil sürücüsü A.T., “Ben otomobilimle ilerlerken polisin siren sesini duydum. Sol şeridi boş bırakmak için yolun sağına yanaşırken, arkadan gelip benim aracıma çarptılar. Zaten hepsi araçtan indikleri gibi sağa sola kaçıştılar” dedi.

Polis, kaçan A.K. ile arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlatırken, olay yeri inceleme ekibi de araçta parmak izi çalışması yaptı. Yapılan incelemenin ardından otomobil, çekici ile bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka götürüldü.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.