Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Devletimizin sağladığı imkânları vatandaşımıza tahsis edeceğiz

Kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek çözüm yollarının ilgili kurumlar tarafından koordinasyon sağlanarak çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlenen “Bilgilendirme ve Değerlendirme” toplantısının 2. Ağaçören İlçesinde düzenlendi..

Devletimizin sağladığı imkânları vatandaşımıza tahsis edeceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2015 00:00

Vali Şeref Ataklı Başkanlığında Ağaçören Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Ağaçören ilçesinde yürütülen hizmetler sorun ve ihtiyaçlarla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Devletimizin sağladığı imkânları vatandaşımıza tahsis edeceğiz. Onların iyiliği ve hayrı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Toplantıya Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz, Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Genel Meclis Üyeleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının il, ilçe müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Ağaçören İlçesine bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Şeref Ataklı, Ortaköy İlçesinde düzenlenen ilk toplantının ardından 2. Toplantıyı Ağaçören ilçesinde düzenlediklerini söyledi. Düzenlenen toplantılarda yönetici ve vatandaş temsilcilerinin bir araya geldiğini ifade eden Vali Ataklı, genel durum ve ihtiyaçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak bilgi paylaşımı yapıldığını vatandaş beklentilerinin ve yürütülen yatırım ve kamu hizmetlerinin etkinliği ve verimliliğinin de en iyi şekilde değerlendirildiğini belirtti.

Toplantıda Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz tarafından ilçenin genel durumu, yatırımlar ve yürütülen hizmetlerle ilgili sunum yapıldı.

Kaymakam Yılmaz; 2015 yılında Ağaçören köylere hizmet götürme birliği tarafından köylerin köy içi düzenleme, içme suyu ve diğer hizmetleri için toplam 1 milyon 696 bin TL ödenek kullanıldığını söyledi.

Ağaçören İlçesinde 11 bin dekar alanda meyve üretimi yapıldığına dikkat çeken Yılmaz, 98 bin dekar alanın mera ve tabii çayır olduğunu bu rakamın hayvancılığın önemini ortaya koyduğunu ifade etti.

Ağaçören İlçesinde altyapı ve diğer yatırımlarda önemli bir eksikliğin bulunmadığını vurgulayan Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Sosyal Destek Projeleri kapsamında özellikle bayanlara ve çocuklara yönelik projeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Vatandaşlarımızın şartlarını daha iyileştirebilmek için gayret göstereceğiz

Toplantıda daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ tarafından Ağaçören ilçesinde ve köylerde yürütülen kamu hizmetleri ve yatırımlar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.

Toplantıya katılan köy muhtarları söz alarak sorun ve ihtiyaçları ile ilgili taleplerde bulundular.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı, “Vatandaşlarımızın şartlarını daha iyileştirebilmek için hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bu yolda hep beraber devam edeceğiz’ dedi.

Vali Ataklı açıklamasına şöyle devam etti: “Devletimizin sağladığı imkânları vatandaşımıza tahsis edeceğiz. Onların iyiliği ve hayrı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu toplantılar bir tespit değerlendirme hasbihâl idi. Eksik ihtiyaç nedir onları görmekti. Bura onları da gördük ilgili arkadaşlarımız notlarını aldılar. 2016 yılında bu eksiklikleri tamamlamak sahip olduğumuz şeyleri daha iyi hale getirmek için hep beraber gayret edip çalışacağız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.