Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Dezenfektan standları Aksaray’da üretilmeye başlandı

Dezenfektan standları Aksaray’da üretilmeye başlandı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mayıs 2020 12:53

Corona virüs (Covit-19) tüm dünyada olduğu gibi Aksaray’da da yatırımcıları çözüm arayışına soktu. Meslekte 40. Yılını dolduran Ajans Ay Reklam Kendi fabrika binalarında Dezenfektan standları üretimine başladı.

Bu güne kadar Aksaray dışından getirtilen ve sürekli arıza veren ayaklı dezenfektan standı bundan sonra Aksaray’da Ajans Ay Reklam Tarafından üretilecek . %80 etil alkol standardına göre üretilen standlar da hijyenik olması için el dokunulmadan dirsekler vasıtasıyla kol ile kullanılabilecek dispanser kullanıldı.

Hayatımızın bundan sonraki dönemlerinde de normal hijyen kurallarının geçerli olacağına dikkat çeken uzmanlar hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek sürecin dikkatli takip edilmesi gerektiğini belirterek salgının yayılmasını yavaşlatacak üretimlerin artırılmasını istediler.

Aksaray ilinde Mercedes Benz Kamyon Fabrikası karşısında Ajans Ay Reklam üretim tesislerinde yapılacak olan standların fiyatı emsallerine göre çok kaliteli ve ekonomik olacağı vurgulandı, arıza durumunda ise servis sıkıntısının olmayacağı belirtildi.

Ajans Ay Reklam Yetkililerinden alınan bilgiye göre İlk uygulama Nora AVM içerisinde yapıldı hem müşterin giriş yaptıkları kapıların önünde hem de mağazaların girişlerine yerleştirilen dezenfektan standartların kolay kullanımlı olması AVM müşterilerini memnun etti . Dezenfektan dispanserinin içinde corona virüs temizleyici etil alkol ve jel kullanıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.